Вакуум для пакування

Використання вакууму при пакуванні харчових продуктів допомагає зберегти свіжість і якість продуктів харчування протягом тривалого часу. Використання пакування в МГС (модифікованому газовому середовищі) для свіжих продуктів дозволяє зберігати зовнішній вигляд, свіжість і смакові якості.
Найкраще підходять для процесу пакування пластинчато-роторні вакуумні насоси.
Приклади застосування вакуумної технології при пакуванні:
- Вакуумна упаковка - упаковка свіжих харчових продуктів для збереження свіжості;
- Упаковка в МГС - упаковка харчових продуктів в модифікованому газовому середовищі;
- Термоформування блістерів для тортів;
- Подача і переміщення фольги - в пакувальних машинах для трубчастих мішків;
- Маркування - швидке і надійне маркування всіх видів упаковки;
- Збірка картонній тарі;
- Штабелювання і укладання на піддони будь-якої зовнішньої упаковки;
- Центральні вакуумні системи - централізована подача вакууму для всіх пакувальних відділень.
Інші статті
- Витяжка з допомогою вакуумуРотаційні вакуумні насоси R 5 використовуються в різних евакуаційних процесах, де вони перевершують насоси інших марок через свою експлуатаційну надійність і міцність.Повна версія статті
- Нанесення покриття під вакуумомДіапазон вакуумного обладнання включає велику кількість різних рішень для процесів нанесення покриттів з використанням вакууму, і ми поставляємо як окремі насоси, так і комплексні вакуумні системи.Повна версія статті